Posisi kerja E150R

The Features of Work Positioner

  • All these optional standard accessories are available in various special versions.
  • E type is also available in an AISI 304 stainless steel version for use in sterilised areas or food sectors.
  • Powerful motor, battery 12Ah &20Ah. A range of highly maneuverable, lightweight lifts, designed to take the strain out of any lifting job ground level to over shoulder height.
  • Ideal for use in narrow aisles and confined spaces. Perfect for all applications from pharmaceutical to catering, from packing line to food processing, from warehouse to office, kitchens, laboratories, retail outlets and son on.
  • Weighing system is also opptional.
  • E series automatic electronic overload protection system ensures safety. maintance free and sealed batteries, automatic charger.

Truk stacker listrik duwe model E100R, E150R, E180N, E250N, E300N, lan posisi kerja uga nganggo timbangan bobot kaya model E100W, E150W, E180W, E250W, E300W.

  

Acara video:

SpecificationOther AttachementOperation Guide
i-angkat No.1551507155150815515091551510155150515515061551511
ModelM100RM200RE100RE150RE180NE250NE300N
KetikManualListrik
Kapasitaskg (lb.)100(220)200(440)100(220)150(330)180(396)250(550)300(660)
Max.ForkHeight mm (ing.)1500(60)1700(67)1500(60)1500/1800(60/70)
Min.ForkHeight mm (ing.)130(5.1)
Ukuran Platform mm (ing.)470x600(18.5x23.6)480x610(18.9x24)470x600(18.5x23.6)
Ukuran Sakabèhé mm (ing.)840x600x1830

(33.1x23.6x72)

870x600x1920

(34.3x23.6x75.5)

870x600x1990

(34.3x23.6x78.3)

870x600x1790

(34.3x23.6x70.5)

870x740x1920(2220)

(33.5x29.1x75.5(86.6))

Baterai mm (ing.)24V / 12Ah24V20Ah
Bobot resikkg (lb.)50(110)60(132)66(145.2)63(138.6)85(187)90(198)105(231)

 

Lampiran pangowahan cepet kasedhiya: Platform kasebut bisa diganti dadi unit transfer Ball, platform roller, blok blok V utawa spindle, Garpu nganggo Pancing lan uga Clamp.

Minangka Pabrik Posisi Gawe, i-Lift uga nyedhiyakake stiker listrik, ngebotake posisi manual panuntunane ing posisi kerja platformer, stiker hidrolik manual, tumpukan lampu, tumpukan listrik angkat lan liya-liyane.

 

Operation Guide of Electric Work Positioner

1) Elevator: Operasi Transisi, Loading lan Mbusak.

1.1 Kunci troli sadurunge barang loading lan momotan ing dhuwur apa wae.

1.2 Nggawe keseragaman beban nalika mbukak lan mbukak; Beban sing ditrapake mesthi ora dihargai.

1.3 Sebutake ora ngeculake keseimbangan saka mbuwang siji-sijine supaya kedadeyan mbebayani.

1.4 Yen prelu mindhah elevator kanthi momotan sing durung rampung, jaga-jaga para seragam dewa-dewa sing isih kudu dibongkar.

1.5 Suda platform posisi kerja listrik menyang posisi sing paling murah nalika lift dimuat kanggo mindhah, kanggo njamin keamanan.

2) Elevator: Operasi Mendaki lan Mbuwang

2.1 Nggawe mandheg ing sisih tengen lan njamin ruang operasi sing dibutuhake nalika lift yaiku tumpukan utawa njupuk barang kanthi dhuwur.

2.2Bukak maneh gembong lan ngalih daya.

2.3Tekan tombol UP ing panel, platform kasebut munggah kanthi lancar menyang dhuwur sing dibutuhake, lan banjur ngeculake tombol kasebut, platform kasebut tetep lan ora bakal mudhun. Panel kontrol tangan sing dipindhah gampang kanggo operator kanggo mirsani lan operate ing macem-macem posisi.

2.4 Susu kanthi ketat kanggo ngoperasikake elevator yen barang bisa dipasang ing dhuwur sing dibutuhake kanggo mbukak utawa tumpukan.

2.5 Tindakake peraturan kanggo ngetrapake elevator nalika njupuk barang saka raket.

2.6Nalika rampung mbongkar ing dhuwur, penet tombol SOWN kanggo platform mudhun kanthi lancar; lan tombol DOWN bisa dibebasake ing dhuwur apa wae sing dibutuhake nalika platform kasebut kudu mandheg mudhun menyang lift kanggo nindakake pakaryan anyar ing papan sing padha nanging dhuwur beda.

2.7 Lif dirancang kanggo nduwe fungsi kanggo proteksi kakehan. Yen beban ngluwihi 25% kapasitas reged, platform kasebut ora bakal munggah, elevator ora bakal bisa ngetrapake transisi munggah-mudhun, mudhun lan mudhun transisi kendaraan.

2.8 Lokal Posisi kerja listrik dirancang nduwe fungsi kanggo proteksi tenaga rendah. Yen kekuwatan sel ora cekap kanggo pakaryan sajrone pendakian mudhun lan mudhun, buzzer bip nganti weker 50 detik terus-terusan lan banjur ngethok sirkuit listrik kanthi cetha kanthi indikasi (operator bakal ngedhunake platform menyang posisi paling murah sajrone wektu iki); elevator dilindhungi lan operasi mendaki utawa mudhun ora sah sanajan tenaga isih nyambung.

3) Sel

3.1Hasilitas perawatan cilik cilik-gratis disimpan sel-sel stok terpilih dipilih kanggo ngirit listrik. Iki ditondoi kanthi kemampuan ngilangi, aman, gampang dipasang lan ganti = luwih, lan bisa digunakake ing sawetara suhu sekitar -15ºC ~ 50ºC.

3.2 Urip sing sel sel gumantung banget karo panggunaan sing bener. Gesang sel kasebut bakal dipendhet banget nalika bola-bali digunakake ing kahanan voltase sithik, lan uga ngobong elemen kontrol. Ngelingi, elevator dirancang kanthi fungsi perlindungan voltase rendah ing bagean kendali listrik. Sajrone lift kasebut digunakake ing voltase sithik kanggo mendaki utawa mudhun, buzzer bakal bip nganti 50 detik terus-terusan lan banjur mateni tenaga listrik. Operator bakal ngisi sel ing wektu kasebut.

4) Pangisi daya

4.1 Pangisi daya dhuwur diwenehake bareng karo lift, supaya sel bisa dadi charisan ing terminal listrik. Mesthekake voltase net listrik lokal perlu kaya voltase mlebu pangisi daya.

4.2 Nalika ngisi daya listrik, sambungake pin sumber pangisi daya lan soket terminal listrik, indikator abang sumber pangisi daya surem, nalika indhisi status pangisi daya surem, tegese sel kasebut minangka status pangisi daya ; lan nalika indikator ijo wis burem, ateges sel kasebut kebak. Umume, wektu sing diisi mbayar 10 ~ 12 jam.

4.3Shall the charged cell show low voltage status during heavy duty job, probably the cell is damaged or the charger is in trouble. Warning Use only on plain and smooth floor. Don’t overload, ensure load uniformity. Pay special attention when heavily loaded. Buzzer beeps to alarm cell low, charge in time or the cell shall be damaged. Ensure that the input voltage of the charger complies with local power net voltage.

Seri Elektrik iki gampang dikendhaleni, aman lan dipercaya, otomatis lan tenaga kerja kanthi tenaga listrik sithik lan efisien lan pangopènan gratis sel sing apik, nyetir chain motor bermotor cilik, kontrol panel kinerja dhuwur; Tombol push listrik sing bisa dialihake ngontrol gerakan platform utawa aksesoris liyane munggah utawa mudhun. Seri Positioner Work iki utamane digunakake kanggo transisi barang, tingkat dhuwur utawa tumpukan, utawa njupuk barang lan ngirim barang ing dhuwur tartamtu ing lantai kosong lan lancar. Karakteristik penampilan sing apik, kutub aloi aluminium intensitas, kontrol listrik sing gampang lan dipindhah, penjimatan otomatis lan tenaga kerja nggawe lifilitas digunakake sacara ekstra. Utamane, konfigurasi sawetara aksesoris lan platform kelas panentu nggawe dhuwur bisa ditrapake ing transisi. potongan kerja cilik alun-alun cilik, kayata ing pabrik cetakan bahan, super-pasar, hotel lan liya-liyane.