Truk angkat listrik listrik JE5210

Truk gunting dhuwur iku desain anyar kanthi piston luwih gedhe kanggo nawakake sampeyan kapasitas pa 1000kg lan 1500kg. JL seri iki yaiku jack pallet angkat dhuwur mobile lan JE yaiku truk angkat listrik listrik. Iku cocog banget truk palet tangan gabungan lan meja angkat. Kanthi gagang anget ergonomis, gampang banget lan nyaman kanggo sampeyan ngoperasikake. Kajaba iku, sikil dhukungan ngarep lan penstabil sing bisa diatur kanggo lantai kanthi otomatis kanthi garpu, sing bisa njamin stabilitas maksimal lan ngramal paling optimal. Bisa njaga kacepetan sing padha tanpa prelu truk utawa tanpa beban.

Truk palet sing ngangkat dhuwur iki bisa ngangkat pallet loading utawa momot-ongkrak nganti dhuwur sing dibutuhake. padha bisa digunakake ing macem-macem aplikasi kaya pabrik, bengkel, gudang lsp.

Truk angkat manual kanthi manual nduweni model: JL5210, JL6810, JL5215, JL6815;

Truk angkat listrik sing dhuwur duwe model: JE5210, JE6810, JE5215, JE6815

             Seri angkat angkat dhuwur JL

 

i-angkat No.1410601141060314106051410607
ModelJL5210JL6810JL5215JL6815
Kapasitaskg (lb.)1000(2200)1500(3300)
Garpu dhuwurmm (ing.)85-800(3.3-31.5)
Garpu jembaré sakabèhémm (ing.)520(20.5)680(26.8)520(20.5)680(26.8)
Garpu dawamm (ing.)1140(44.9)1140(44)
UkuranCmm (ing.)600(23.6)600(23.6)560(22)560(22)
E530(20.9)
H1250(49.2)
Bobot resikkg (lb.)105(231)112(246.4)118(259.6)125(275)

Seri trunk angkat listrik listrik

 
  • High quality oil cylinderThe integrally sealed hydraulic cylinder can effectively avoid the disadvantages of oil leakage, improve the safety performance of the whole vehicle, lift quickly and improve work efficiency.
  • Comfortable handleErgonomic design, the outer layer is rubberized and non-slip, the operation feels comfortable, and the drop speed of the hand-pulled pressure relief heavy cargo is controllable, which improves the operation safety.
  • Exquisite workmanshipThe surface of the car body has been subjected to high temperature baking paint, electrostatic spraying, the surface is smooth and smooth, durable, beautiful and corrosion-resistant.
  •  Anti-pinch scissorsThe scissors are designed with increased spacing and anti-clamping to prevent accidental clamping of other items. Thickened steel enhances the bearing capacity, making it safer and more durable.
i-angkat No.1410602141060414106061410608
ModelJE5210JE6810JE5215JE6815
Kapasitaskg (lb.)1000(2200)1500(3300)
Garpu dhuwurmm (ing.)85-800(3.3-31.5)
Garpu jembaré sakabèhémm (ing.)520(20.5)680(26.8)520(20.5)680(26.8)
Garpu dawamm (ing.)1140(44.9)1140(44)
UkuranCmm (ing.)600(23.6)
E530(20.9)
H1250(49.2)
Baterai(Ah / v)70/12
Pangisi daya baterei/ A / V)8/12
Bobot resikkg (lb.)140(308)147(323.4)149(327.8)157(345.4)

 

 

Fitur Truk Scissor High Lift:

  • Pompa lan entheng sing gampang banget.Pasang unit iki cocog banget karo truk palet tangan lan gabungan meja
  • Kontrol kacepetan mudhun kanthi otomatis kanthi katup hidraulik sing unik, kecepatan penet mesthi padha tanpa preduli trek. Lt bakal nyegah karusakan saka mudhun mudhun.
  • Rancangan tugas abot: pigura garpu plat baja 4mm lan piston angkat sing luwih gedhe njamin truk kasebut bisa entuk kapasitas sing dirating.
  • Cocog banget kaya truk palet tangan sing digabungake lan meja angkat
  • Sikil dhukungan ngarep lan stabilisasi stabil sing bisa diluncurake ing lantai kanthi otomatis nalika garpu tekan dhuwur 420mm, kanggo njamin stabilitas maksimal lan ngramal paling optimal.
  • Cocog karo EN1757-4.

Manungsa waé lan Pangopènan:Aja kakehan kakehan;Apa syarat lemah dienggo digunakake;Muat barang kanthi bener;Nganggo sepatu lan sarung tangan sing aman nalika nangani;Mangga priksa mriksa operasi lengkap sadurunge saben panggunaan;Klumpukne mesin kanthi teknik angkat sing bener;Aja lali karo bahaya potensial sing ana nalika operasi. Pangopènan sing tepat bakal luwih dawa urip saka truk kasebut. Priksa lenga, mbusak udhara lan pelumas sajrone pangopènan.Priksa level minyak saben nem wulan. Minyak sing wis disuntik menyang wadhah karet kudu 5mm ing ngisor tingkat cair, lan garpu kudu paling murah nalika nambah minyak.Nalika ngganti segel, udhara bisa mlebu ing sistem hidrolik, nyelehake galaksi ing posisi LOWER, banjur gojekake tikel tikel. Lubricate bagean bisa dipindhah nganggo lenga motor utawa lenga.Uga priksa babagan pemeriksaan lan perawatan saben dinane. Pemriksaan truk bisa nyuda panggunaan sak sabanjure. Perhatian khusus kudu dibayar kanggo rodha, gandar, gagang, garpu, angkat lan ngedhunake kendhali. Yen kerja rampung, garpu kudu dibongkar lan diturunake menyang posisi sing paling murah.