TJ40 Spin Top Jack

Seri TJ Spin Top Jack ujar yen "kudu" kanggo ngemot treler aman lan momotan.

Temokake Spesifikasi OSHA kanthi macem-macem trailer kanggo jacks stabilis OSHA 1910.178 (k) (3) nyatakake "Jacks tetep bisa dibutuhake kanggo nyengkuyung semi-trailer lan nyegah munggah nalika muatan lan mbukak nalika trailer ora digabung karo traktor".

Seri TJ40 yaiku jacks spin-top, seri TJ50 yaiku stabil jacks, seri TJ60 yaiku jack beam ratchet lan seri TJ70 yaiku trailer ekonomi stabil.

i-Angkat Ora.2313001231300223131012313102231310323131042313105
ModelTJ40TJ40ATJ50TJ50ATJ50BTJ50CTJ50D
Range Layanan mm (ing.)1000-1300(40-51)1000-1300(40-51)900-1300(39-51)1150-1450(45-57)
Kapabilitas statis kg (lb.)45000(100000)45000(100000)36000(79200)45000(100000)
Angkat Kapasitas kg (lb.)18000(40000)22700(50000)18000(40000)22700(50000)18000(40000)
Ukuran tutup tutupDiameteripun 7,5 "Diameteripun 8 "Diameteripun 7,5 "Diameteripun 8 "
Plate Dasar15 "trangularDiameteripun "14"16 "trangular
Wheel Dia.8 "karet padhet
Bobot resik kg (lb.)50(110)57(125)57(125)50(110)57(125)52(115)59(130)

i-Angkat Ora.2313201231320223133012313302
ModelTJ60TJ60ATJ70TJ70A
Range Layanan mm (ing.)1000-1300(40-51)1117-1300(44-51)
Kapabilitas statis kg (lb.)45000(100000)36000(79200)22700(50000)
Angkat Kapasitas kg (lb.)22700(50000)18000(40000)ora ana
Ukuran tutup tutup6 "W * 24" L5 "* 5" alun
Plate Dasar15 "trangular16 "trangularDiameteripun "14"
Wheel Dia.8 "karet padhet, 4" baja-baja
Bobot resik kg (lb.)88.5(195)82(180)20.5(45)

Seri Spin-Top Jacks TJ40

● Desain skru benang ACME.
● Kolar reflektif lan lukisan kuning.

Trailer stabiling jacks TJ50

● Desain skru Ratchet, bisa dibalikake.
● Kolar reflektif lan lukisan kuning. TJ40 TJ50 TJ60A

Seri Ratchet Beam Jacks TJ60

● Desain skru Ratchet, bisa dibalikake.
● Kolar reflektif lan lukisan kuning.

Trailer Ekonomi Stabilizing seri Jack TJ70

● Desain skru benang ACME.
● Kolar reflektif lan lukisan kuning.

Jack top spin spin digunakake kanggo nyegah treler semi-mburi nalika ora nyambung karo traktor sajrone operasi loading lan mbukak. Uga digunakake kanggo level treler sing diparkir ing papan sing slop lan nyegah gandheng landing kanggo tenggelam menyang permukaan sing alus. Konstruksi baja kekuatan dhuwur. Zerk siram jinis flush kanggo lubricating meneng ACME. Nampa peraturan OSHA nalika digunakake kanthi bait rodha. Katul kuning safety wêdakakêna. Kalebu kolar reflektif kanggo visibilitas ing wayah wengi.

Loading lan mbukak Trailer semi-treler bisa dadi kegiatan mbebayani. Ayo I-angkat mbantu sampeyan entuk stabilitas sing luwih gedhe lan nyegah munggah nalika ngisi semi treler utamane nalika diselehake ing lemah sing ora rata. I-angkat nawakake macem-macem treler jaket stabil sing dibangun saka baja awet lan kasedhiya ing macem-macem kapasitas beban.

Jacks iki mbantu stabilisasi treler semi nalika truk kasebut dibuang. Jacks nyegah semitrailer sing ora gegandhengan karo traktor, treler level sing diparkir ing lereng, lan nyegah gear landing supaya tenggelam menyang permukaan sing alus.